请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

微信登录

微信扫一扫,快速登录

QQ登录

只需一步,快速开始

微信登录

微信扫一扫,快速登录

Oasis Lanz Beach Mate

2021-10-21 发布
首页 / 设计类 748 0 0

Zooco

积分:10

私信

191218 Zooco Oasis Lanzarote 002.jpg
The project includes several actions in a hotelcomplex located in the central-east area of ​​the island of Lanzarote.
On a plot of 19,162 m2 in a rectangular shape, smallwhite constructions are located and grouped generating two central spaces inits interior in which the outdoor interrelation environments are developed. Relations such as swimming poolsand gardens.
191218 Zooco Oasis Lanzarote 009.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 018.jpg
To strengthen the unity of theentire complex, we cleaned the ornaments and decorative elements that generateda disorganized and confusing image. It has chosen for the existing white coloras a base, and blue for all exterior carpentry and enclosures, as well as theuse of glass, basalt and bamboo, generating a very harmonious set with theenvironment, elegant and captivating.
191218 Zooco Oasis Lanzarote 041.jpg
A common resource is repeated throughout the complex.The use of a lattice generated with various materials, which is representedinside the rooms, and in the glass door of access to the bathroom, as well ason the outside of the complex, in blue metallic.
191218 Zooco Oasis Lanzarote 050.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 052.jpg
The small buildings, of two and three heights, housethe accommodation units, with various typologies, double rooms with lounge,studios, and apartments with kitchen. All units have been reformed, following the samecriteria regardless of the type. A palette of soft colors is used: white,beige, gray, wood, enhanced with touches of blue, both in the carpentry and inthe ceramic elements.
191218 Zooco Oasis Lanzarote 062.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 088_.jpg
In the central northwest area,there is a building on the ground floor, which has been completely renovatedand houses the hotel reception, a sales room, the gym and a service area withlaundry, and spaces dedicated to hotel staff. In this building, a neutral baseis also committed, on which large wooden slat furniture is developed. Thispiece collects and embraces different uses such as the reception desk, the backoffice, toilets, offices and living areas.
191218 Zooco Oasis Lanzarote 096.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 098_.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 101.jpg
In the southeast area is thebuffet restaurant, which has been renovated and a closed terrace has beenextended. Following the same design line. In this case, the vegetation has been introducedinside, generating vertical plant walls, which distribute the various spaces.
191218 Zooco Oasis Lanzarote 103.jpg
In the other square, anew basaltic stone building has been built, a pool bar. It is characterized bylarge bamboo pergolas at different heights, which generate outdoor spacesprotected from the sun.
191218 Zooco Oasis Lanzarote 110_.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 111.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 112.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 117.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 121.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 126.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 144.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 146.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 152.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 155.jpg
191218 Zooco Oasis Lanzarote 159.jpg

Drawings
PLANOS-01.png
PLANOS-02.png
PLANOS-03.png
PLANOS-04.png
PLANOS-05.png
PLANOS-06.png



Zooco

积分:10

私信

全部评论
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则