请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

微信登录

微信扫一扫,快速登录

QQ登录

只需一步,快速开始

微信登录

微信扫一扫,快速登录

Hassell | 克罗伊登南街

2020-07-29 发布
首页 / 作品 989 0 0

chlayyb

积分:3025

私信

CroydonHighStreet_HASSELL_01-Main.jpg
克罗伊登南街全景

2011年的伦敦骚乱是整个城市大规模商业街改善计划的催化剂,复兴之后的克罗伊登南端被作为“联结克罗伊登”计划的一部分首次交付。
The 2011 Londonriots were a catalyst for an extensive high street improvement programme acrossthe city, with the revitalised Croydon South End being the first delivered aspart of the ‘Connected Croydon’ programme.

CroydonHighStreet_HASSELL_02.jpg
克罗伊登南街近景

克罗伊登伦敦自治市镇希望将街道重建成“为企业和社区打造的场所”这一角色——优先考虑人们而不是汽车,并通过再设计重树公民的尊严感和自豪感。该项目最大的挑战之一是如何寻找到创新的方法吸引人们参观这一处场地,鼓励他们使用并停留下来,分享告诉给他们的朋友。
The London Boroughof Croydon wanted to re-establish the high street as a place of enterprise andcommunity – to prioritise people over cars and rebuild a sense of civic pride.One of the biggest challenges was to find new ways to draw people to the site,encourage them to stay, and tell their friends.

CroydonHighStreet_HASSELL_04.jpg
克罗伊登南街近景

Hassell的计划是将克罗伊登的街道,广场和开放空间拼接在一起,以建造出人们希望能够加入并融于其中的、充满热情与活力,舒适却安全的公共场所;工作室与建筑师“We Made That”进行合作,将一处空置的物业转变为“创意商铺”以进行社区咨询,从而使他们提出的设计构想具有一定的实际意义:能够解决该地区生活和工作的人们提出的许多问题。
The Hassell plan wasto stitch together the streets, squares, and open spaces of Croydon to create awelcoming, vibrant, and safe public places that people wanted to be part of.Working with architects We Made That, a vacant property was transformed into‘The Ideas Shop’ for community consultation, enabling a design that addressedmany of the issues raised by the people that live and work in the area.

CroydonHighStreet_HASSELL_05.jpg
克罗伊登南街近景

克罗伊登南街的设计受到“放牧权”理念的推动,旨在促进人们对街道更多样化以及更高频率的使用——在这种环境中,游客可以更轻松更自由地在餐馆、商铺和公司之间移动往来。
The design was driven by the philosophy of a ‘right tograze’ to promote increased and more diverse uses of the highstreet – an environment where visitors can move easily between restaurants,shops, and businesses.

CroydonHighStreet_HASSELL_06.jpg
克罗伊登南街近景

工作包括改善疲惫的店面,清除街道上的杂乱状况,让本地遗产建筑重返现代社会的舞台;新的树木,座位和铺路在视觉上被软化并同公共聚集区域紧密相连,公共艺术和定制图案为墙壁和窗户带来了新的色彩和活力。道路的宽度被刻意变窄,人行道反之扩大,从而创造出了一个对行人更友好的环境,同时自行车设施的数量大幅增加。
Work includedimprovements to tired shop fronts and removal of clutter from the street to putthe heritage of local buildings back on the show. New trees, seating and pavingvisually soften and connect the gathering areas, and public art and bespokegraphics bring colour and life to walls and windows. The width of the road was narrowed and the footpath expanded to create a more pedestrian-friendly environment, and cycle facilities were added.

CroydonHighStreet_HASSELL_03.jpg
克罗伊登南街近景

毫无疑问,克罗伊登南街的重建取得了压倒性的成功。到项目完成时,商店的空缺率从原本的25%如今仅降到5%。克罗伊登议会(CroydonCouncil)从当地企业和居民处收到了大量的积极反馈,几家餐厅已获得批准,允许提供给客人露天就餐服务——进一步充分利用了公共场所的便利和优势。
The result has beenan overwhelming success with shop vacancies reducing from 25% to just 5% by thetime the project was completed. Croydon Council has received positive feedbackfrom local businesses and residents, and several restaurants have gainedapproval to offer alfresco dining – making the most of the enhanced publicrealm.

项目名称:克罗伊登南街
项目客户:伦敦克罗伊登区
景观设计:Hassell
项目管理:Hassell
建筑架构:We Made That
平面设计:Objectif
工程负责:Buro Happold
摄影支持:Jakob Spriestersbach
完成年份:May 2015
设计团队:Jon Hazelwood, Sharon Wright, Calum Nesbitt,Antoine Pascal

Project name:CROYDON SOUTH END HIGH STREET
Client:London Borough of Croydon
Landscape Architect:Hassell
Project Lead/Manager:Hassell
Architect/Engagement:We Made That
Graphics:Objectif
Engineer:Buro Happold
Photography:Jakob Spriestersbach
Completion date:May 2015
Design team:Jon Hazelwood, Sharon Wright, Calum Nesbitt, AntoinePascal




chlayyb

积分:3025

私信

全部评论
您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则